Sport-o-theek

De afdeling Sport & Bewegen verzorgt ook de sport-o-theek. Inwoners van Lelystad of maatschappelijke instellingen gevestigd in Lelystad kunnen bij de sport-o-theek gratis sport- en spelmateriaal lenen. Het is een breed assortiment; van hockeysticks tot ballen, van spelen tot een zeskamp.

De sport-o-theek is te vinden aan de achterzijde van Sportcentrum De Koploper. Op het terrein van Sportcentrum De Koploper volgt u de borden naar de sport-o-theek.

  • Spelmateriaal470x265

    Sport- en speluitleen bij de sport-o-theek

  • Spelmateriaal1470x265

    Uitleen van materialen bij de sport-o-theek

Openingstijden

De sport-o-theek is elke maandag en donderdag geopend van 16.30 tot 18.30 uur. Materialen retour brengen tussen 16.30 en 17.30 uur. Materialen ophalen tussen 17.30 en 18.30 uur.
Tijdens schoolvakanties en feestdagen is de sport-o-theek gesloten. In de zomervakantie is de sport-o-theek de eerste (alleen retourneren) en de laatste week wel geopend.

Materialen

In principe lenen wij alles gratis uit, behalve de inflatables. Wilt u weten wat u zoal kunt lenen bij de sport-o-theek? Door het volgende document te downloaden, kunt u precies zien wat u bij de sport-o-theek kunt lenen:

Materialen sport-o-theek 

Ook kunt u bij ons een luchtkussen en/of pannakooi (inflatables) huren. Aan de huur van inflatables zijn kosten verbonden.

Tarieven, voorwaarden en bepalingen

Voor het lenen van materialen of de huur van inflatables gelden tarieven, voorwaarden en bepalingen van Sportbedrijf Lelystad. Leest u ze gerust eens door. Dit doet u door het volgende document te downloaden:

Tarieven, voorwaarden en bepalingen sport-o-theek

Heeft u vragen over de sport-o-theek? Neem dan per e-mail contact op met Sofiane ben Saad, sportwijkwerker van Sportbedrijf Lelystad, s.bensaad@sportbedrijf.nl